Apoteka Cvejić
Korpa
Dragi korisnici, trenutno vršimo ažuriranje našeg cenovnika, zbog čega trenutno nismo u mogućnosti da primamo porudžbine. Hvala na razumevanju.

2M

Brend: 2M
Opis proizvoda Sekač za tablete je namenjen za precizno sečenje tableta. Tabletu postaviti ispod sečiva i zatvaranjem poklopca tableta se lako i sigurno seče na dva dela. Praktičan je i jednostavan za korišćenje. Sečivo je od nerđajućeg čelika i ima posebno ojačanje, kako ne bi došlo do lomljenja n..
318,00 RSD
Brend: 2M
Opis proizvoda Posuda za čuvanje proteze sa cediljkom 2M se koristi za higijensko čuvanje i pranje proteze, ortodontskog aparata ili gumenog sportskog štitnika za zube. U kutiji se nalazi praktična cediljka, koju nakon upotrebe zajedno sa protezom izvadite iz kutije i odlijete ostatak tečnosti za ..
339,00 RSD
Brend: 2M
Opis proizvoda Kutije za proteze su namenjene za odlaganje proteza, mobilnih ortodontskih aparata, splinteva, trejeva za beljenje i štitinika za zube. Laka je za održavanje. Izrađena od kvalitetne plastike i dostupna u više boja...
165,00 RSD
Brend: 2M
Opis proizvoda Posuda za inhalaciju se koristi za tradicionalni način inhalacije rastvorom vode uz dodatak par kapi etarskih ulja. U posudu se sipa određena količina vruće vode i dodaju kapi namenjene za inhalaciju, potom se nos i usta naparavaju. Može se koristi za olakšavanje simptoma prehlade i ..
387,00 RSD
Brend: 2M
Opis proizvoda Nedeljni dozator za lekove obezbeđuje organizaciju terapije za svih sedam dana u nedelji. Poseduje 7 vertikalnih kolona, svaku podeljenu u tri polja. Polja su obeležena simboličnom satnicom koja označava jutro, podne i veče. Izuzetno praktičan, olakšava pacijentu da propisanu terapij..
170,00 RSD
Brend: 2M
Opis proizvoda Dnevni dozator za lekove omogućava lakši pregled i organizaciju dnevne terapije. Poseduje četiri odvojena polja za odlaganje lekova obeležena simboličnom satnicom, koja označava jutro, podne, popodne i veče. Izuzetno praktičan, olakšava pacijentu da propisanu terapiju uzima u predviđ..
101,00 RSD
Brend: 2M
Koristi COLOSALA proizlaze iz kombinacije tri sastojka:buterne kiseline, živih kultura Bifidobacterium bifidum i Bifidobacterium lactis i fruktooligosaharida (FOS).Buterna kiselina*Fiziološka supstanca koja se proizvodi u debelom crevu kao rezultat fermentacije dijetetskih vlakana.Glavni je izvor en..
1.909,00 RSD
Prikazuje se 1 do 7 od 7 (1 strana)