Apoteka Cvejić
Korpa

Saveti RSS Feed

17 мај Proleće je stiglo a sa njim i alergija
Apoteka Cvejić 0 84
Svaka alergija predstavlja neprimeren i neuobičajeni odgovor imunog sistema organizma na neku stranu supstancu. Ta susptanca naziva se allergen. Najbrojniji i najčešći simptomi alergijske re..
11 мај Kako se izboriti sa infekcijama i alergijama?
Apoteka Cvejić 0 49
Proleće je period godine koji je često praćen pojavom respiratornih infekcija i alergijskih reakcija. U ovom periodu se intenziviraju simptomi i kod osoba koje imaju astmu i hroničnu opstruk..
04 мај Evo šta sve treba da sadrži vaša putna apoteka
Apoteka Cvejić 0 46
Uskoro stiže i taj dan kada krećemo na odmor! Bez obzira da li je u pitanju planina, jezero, reka, kampovanje ili more u koferu punom garderobe trebala bi da nam se nađe i mala putna apoteka..
27 апр Trešnje – kraljice voća!
Apoteka Cvejić 0 102
Evo zašto treba da ih jedete još danas Trešnja je na trećem mestu među voćem po efektu snižavanja LDL (lošeg) holesterola u krvi, koji je inače faktor koji doprinosi razvijanju ateroskleroze..
30 мар Skijanje – aktivan zimski odmor
Apoteka Cvejić 0 85
Zima nam nudi brojne mogućnosti za boravak, kretanje i bavljenje sportom na otvorenom. Skijanje je zabavan i uzbudljiv sport, koji na poseban način sjedinjuje čoveka sa prirodom, a uživanje ..
23 мар Migrena – Kako je sprečiti
Apoteka Cvejić 0 197
Šta je migrena?Većina ljudi migrenu poistovećuje sa glavoboljom, ali ona nije obična glavobolja.Migrena je neurološki poremećaj koji se ispoljava napadima koji traju 4 do 72 sata, između koj..
16 мар Sprečite pojavu infekcija intimne regije
Apoteka Cvejić 0 90
Za pravilnu higijenu tokom letaLeto je period u godini kada slobodno vreme provodimo na plažama kraj toplog mora, na obalama reka i bazena. Neretko se dogodi da, zbog toplote, ne presvučemo ..
09 мар Vitamin A za dobar vid
Apoteka Cvejić 0 144
Vitamin A je liposolubilan vitamin (rastvorljiv u mastima). Pripada grupi retinoida i uključuje: retinol, retinal, retinoičnu kiselinu i retinil estre. Karotenoidi predstavljaju veliku grupu..
02 мар Štitasta žlezda – Bolest savremenog načina života
Apoteka Cvejić 0 112
Stres. Brz način života. Nepravilna ishrana. I jedno veliko NIJE MI NIŠTA. A onda stvari dođu na naplatu. Najveći problem 21. veka je to što smatramo da napredovanjem tehnologije, je napredo..
23 феб Kakav ti je jezik, takvo ti je zdravlje
Apoteka Cvejić 0 887
Jezik zdrave osobe je ružičast, gladak, sjajan i pesvučen tankim beličastim slojem, mekan je i na dodir baršunast. Imate li naviku da dok perete zube u ogledalu pogledate jezik? Promene na j..
16 феб Kako se rešiti prekomernog znojenja
Apoteka Cvejić 0 16
Za izlučivanja znoja odgovorne su znojne žlezde ekrine i apokrine, koje su smeštene u koži. Ekrine žlezde su male i rasprostranjene po celoj koži izuzev usana i polnih organa. Posebno su bro..
02 феб Kako da negujete i zaštitite oči preko leta
Apoteka Cvejić 0 84
Sunce je glavni izvor ultraljubičastog (UV) zračenja koje može da ošteti tkivo oka. Rezultati mnogih istraživanja pokazuju da produženi boravak na suncu bez zaštite očiju, povećava opasnost ..
Prikazuje se 1 do 12 od 18 (2 strana)