Apoteka Cvejić
Korpa

Saveti RSS Feed

17 мај Proleće je stiglo a sa njim i alergija
Apoteka Cvejić 0 471
Svaka alergija predstavlja neprimeren i neuobičajeni odgovor imunog sistema organizma na neku stranu supstancu. Ta susptanca naziva se allergen. Najbrojniji i najčešći simptomi alergijske re..
11 мај Kako se izboriti sa infekcijama i alergijama?
Apoteka Cvejić 0 317
Proleće je period godine koji je često praćen pojavom respiratornih infekcija i alergijskih reakcija. U ovom periodu se intenziviraju simptomi i kod osoba koje imaju astmu i hroničnu opstruk..
04 мај Evo šta sve treba da sadrži vaša putna apoteka
Apoteka Cvejić 0 315
Uskoro stiže i taj dan kada krećemo na odmor! Bez obzira da li je u pitanju planina, jezero, reka, kampovanje ili more u koferu punom garderobe trebala bi da nam se nađe i mala putna apoteka..
27 апр Trešnje – kraljice voća!
Apoteka Cvejić 0 1132
Evo zašto treba da ih jedete još danas Trešnja je na trećem mestu među voćem po efektu snižavanja LDL (lošeg) holesterola u krvi, koji je inače faktor koji doprinosi razvijanju ateroskleroze..
30 мар Skijanje – aktivan zimski odmor
Apoteka Cvejić 0 694
Zima nam nudi brojne mogućnosti za boravak, kretanje i bavljenje sportom na otvorenom. Skijanje je zabavan i uzbudljiv sport, koji na poseban način sjedinjuje čoveka sa prirodom, a uživanje ..
23 мар Migrena – Kako je sprečiti
Apoteka Cvejić 0 1319
Šta je migrena?Većina ljudi migrenu poistovećuje sa glavoboljom, ali ona nije obična glavobolja.Migrena je neurološki poremećaj koji se ispoljava napadima koji traju 4 do 72 sata, između koj..
16 мар Sprečite pojavu infekcija intimne regije
Apoteka Cvejić 0 641
Za pravilnu higijenu tokom letaLeto je period u godini kada slobodno vreme provodimo na plažama kraj toplog mora, na obalama reka i bazena. Neretko se dogodi da, zbog toplote, ne presvučemo ..
09 мар Vitamin A za dobar vid
Apoteka Cvejić 0 762
Vitamin A je liposolubilan vitamin (rastvorljiv u mastima). Pripada grupi retinoida i uključuje: retinol, retinal, retinoičnu kiselinu i retinil estre. Karotenoidi predstavljaju veliku grupu..
02 мар Štitasta žlezda – Bolest savremenog načina života
Apoteka Cvejić 0 695
Stres. Brz način života. Nepravilna ishrana. I jedno veliko NIJE MI NIŠTA. A onda stvari dođu na naplatu. Najveći problem 21. veka je to što smatramo da napredovanjem tehnologije, je napredo..
23 феб Kakav ti je jezik, takvo ti je zdravlje
Apoteka Cvejić 0 3302
Jezik zdrave osobe je ružičast, gladak, sjajan i pesvučen tankim beličastim slojem, mekan je i na dodir baršunast. Imate li naviku da dok perete zube u ogledalu pogledate jezik? Promene na j..
16 феб Kako se rešiti prekomernog znojenja
Apoteka Cvejić 0 212
Za izlučivanja znoja odgovorne su znojne žlezde ekrine i apokrine, koje su smeštene u koži. Ekrine žlezde su male i rasprostranjene po celoj koži izuzev usana i polnih organa. Posebno su bro..
02 феб Kako da negujete i zaštitite oči preko leta
Apoteka Cvejić 0 407
Sunce je glavni izvor ultraljubičastog (UV) zračenja koje može da ošteti tkivo oka. Rezultati mnogih istraživanja pokazuju da produženi boravak na suncu bez zaštite očiju, povećava opasnost ..
Prikazuje se 1 do 12 od 18 (2 strana)