Kompaniju Džejmison (Jamieson) osnovao je Kler Džejmison 1922. godine u Kanadi. Džejmson, kao jedan od vodećih proizvođača vitamina, minerala i dijetetskih suplemenata već 95 godina opravdava poverenje zadovoljnih korisnika širom sveta i prepoznaje se kao sinonim za inovaciju, poverenje i zdravlje cele porodice. Džejmison ima svoj razvoj, sprovodi spostvenu proizvodnju, pakovanje i distribuciju što čini ključne elemente neophodne za održavanje konstantnog kvaliteta svakog proizvoda.

360 Pure – garancija kvaliteta

Džejmison je poverenje kupaca izradio zahvaljujući preparatima koji se odlikuju izuzetnim kvalitetom i čistoćom. U centru ovog poverenja je 360 Pure – protokol kojim se obezbeđuje ekskluzivni kvalitet proizvoda, a započinje sveobuhvatnim procesom selekcije koji omogućava da u sastav svih formulacija ulaze isključivo najbolje sirovine koje potiču iz visokokvalitetnih prirodnih izvora. Iz ovog razloga se za kvalitetnim sirovinama traga širom planete. Sve sirovine podležu strogim procesima kontrole.

Male, pažljivo kontrolisane proizvodne serije proizvoda omogućavaju da u svakom trenutku, kada kupite proizvod, ispred sebe imate preparat u njegovoj najdelotvornijoj formi.

360 Pure – je garancija kvaliteta koja jasno odvaja Džejmison od ostalih proizvođača i iskazuje njihovu posvećenost podizanju standarda u proizvodnji.