Apoteka Cvejić
Korpa

Novosti RSS Feed

14 феб Kako Dan zaljubljenih može postati put ka zdravijem životu
Apoteka Cvejić 0 224
Šta za vas znači Dan zaljubljenih? Dan formalne razmene poklona ili dan kada se podsetite koliko je važno da provodite zajedničko vreme, poklonite svom partneru usmerenu pažnju, obradujete g..
04 феб Šta je važno da znate o karcinomu grlića materice?
Apoteka Cvejić 0 392
Šta je važno da znate o karcinomu grlića materice?U gotovo svim delovima sveta na drugom mestu svih zloćudnih tumora žena je rak grlića materice, a po učestalosti ga nadmašuje karcinom dojke..
30 нов HIV I AIDS (SIDA)
Apoteka Cvejić 0 1425
HIV i AIDS nisu isto. HIV je virus humane imunodeficijencije, a AIDS je bolest uzrokovana ovim virusom. Osoba koja ima HIV, ne mora da ima i AIDS. Ali zato, osoba koja ima AIDS (SIDA), mora ..
12 нов Svetski dan borbe protiv dijabetesa
Apoteka Cvejić 0 383
KADA ŠEĆER VIŠE NIJE SLADAK„Neka hrana bude lek, a lek neka bude hrana”                 HipokratZdrava ishrana je važna kako u prevenciji tako i u lečenju dijabetičara.Dijabetičari mogu da j..
20 окт Svetski dan osteoporoze
Apoteka Cvejić 0 267
Kosti se formiraju u detinjstvu i mladosti sve do 25.-e godine života i kao takve ne menjaju se sledećih desetak godina. U toj dekadi se dostiže maksimum koštane mase. Nakon tog perioda gust..
01 окт #ROZEOKTOBAR: sa Galenikom i Pantenolom i u Mesecu borbe protiv raka dojke
Apoteka Cvejić 0 254
Povodom Meseca borbe protiv karcinoma dojke, kompanija Galenika će i ove godine izdvojiti sredstva za donaciju namenjenu Institutu za onkologiju i radiologiju Srbije.  Od svakog kupljenog Pa..
29 сеп Dan srca
Apoteka Cvejić 0 2133
Bolesti srca i krvnih sudova bez obzira na socioekonomske uslove i dalje predstavljaju vodeći uzrok smrti ljudi u svetu. Svetski dan srca, 29. septembar, ustanovljen je da nas još jednom pod..
20 апр Beta karoten i za zdravlje i za lepotu
Apoteka Cvejić 0 3903
Istraživanja su pokazala pozitivne efekte uzimanja suplemenata na bazi beta-karotena u prevenciji od štetnog dejstva sunčevih zraka. Tokom pred-letnjih meseci i sa prvim zracima sunca, mnogi..
13 апр Transplantacija – šansa za novi život
Apoteka Cvejić 0 1739
Šta je transplantacija?Transplantacija je hirurška intervencija kojom se uklanja organ iz jedne osobe i taj organ se stavlja u organizam druge osobe.Transplantacija se izvodi kada neki od or..
06 апр Melatonin – saveznik u borbi protiv nesanice
Apoteka Cvejić 0 2350
Melatonin ima ulogu u imunološkom sistemu, krvnom pritisku, no najznačajnija mu je uloga unutrašnjeg sata. Od njega zavisi ciklus budnost – spavanje. Danju se izlučuje u manjim, a noću u već..
09 феб Tajna matičnih ćelija razlozi ZA i PROTIV
Apoteka Cvejić 0 496
Matične ćelije su “osnov” izgradnje celokupnog ljudskog organizma.Od njih nastaju sva tkiva, svi organi – one su izvor života. Imaju fascinantan potencijal da se dele i stvaraju nove tipove ..
26 јан Zašto nas proganja kult ličnosti?
Apoteka Cvejić 0 566
Opterećenost fizičkim izgledom se sreće kod sve mlađe populacije. Savremeni način života, prečesto fotografisanje (naročito selfie), društvene mreže, medijski linč javnih ličnosti zbog neodg..
Prikazuje se 1 do 12 od 17 (2 strana)