Apoteka Cvejić
Korpa

Novosti RSS Feed

01 окт #ROZEOKTOBAR: sa Galenikom i Pantenolom i u Mesecu borbe protiv raka dojke
Apoteka Cvejić 0 16
Povodom Meseca borbe protiv karcinoma dojke, kompanija Galenika će i ove godine izdvojiti sredstva za donaciju namenjenu Institutu za onkologiju i radiologiju Srbije.  Od svakog kupljenog Pa..
29 сеп Dan srca
Apoteka Cvejić 0 58
Bolesti srca i krvnih sudova bez obzira na socioekonomske uslove i dalje predstavljaju vodeći uzrok smrti ljudi u svetu. Svetski dan srca, 29. septembar, ustanovljen je da nas još jednom pod..
20 апр Beta karoten i za zdravlje i za lepotu
Apoteka Cvejić 0 272
Istraživanja su pokazala pozitivne efekte uzimanja suplemenata na bazi beta-karotena u prevenciji od štetnog dejstva sunčevih zraka. Tokom pred-letnjih meseci i sa prvim zracima sunca, mnogi..
13 апр Transplantacija – šansa za novi život
Apoteka Cvejić 0 480
Šta je transplantacija?Transplantacija je hirurška intervencija kojom se uklanja organ iz jedne osobe i taj organ se stavlja u organizam druge osobe.Transplantacija se izvodi kada neki od or..
06 апр Melatonin – saveznik u borbi protiv nesanice
Apoteka Cvejić 0 269
Melatonin ima ulogu u imunološkom sistemu, krvnom pritisku, no najznačajnija mu je uloga unutrašnjeg sata. Od njega zavisi ciklus budnost – spavanje. Danju se izlučuje u manjim, a noću u već..
09 феб Tajna matičnih ćelija razlozi ZA i PROTIV
Apoteka Cvejić 0 67
Matične ćelije su “osnov” izgradnje celokupnog ljudskog organizma.Od njih nastaju sva tkiva, svi organi – one su izvor života. Imaju fascinantan potencijal da se dele i stvaraju nove tipove ..
26 јан Zašto nas proganja kult ličnosti?
Apoteka Cvejić 0 161
Opterećenost fizičkim izgledom se sreće kod sve mlađe populacije. Savremeni način života, prečesto fotografisanje (naročito selfie), društvene mreže, medijski linč javnih ličnosti zbog neodg..
19 јан Kako nas hijaluron čini mlađim?
Apoteka Cvejić 0 138
Pitate se kako odložiti efekat starenja? Postoji jednostavna i bezbedna procedura uz koju su:Željeni efekti odmah vidljiviInvazivne hirurške metode nepotrebneRehabilitacija potpunaZadovoljst..
05 јан Kafa – zašto toliko volimo taj magični napitak?
Apoteka Cvejić 0 138
Kafa ima veoma dugu istoriju u medicini, nutricionizmu, ali i kućnom vaspitanju, s obzirom na anegdotsku rečenicu koju je verovatno svaki roditelj uputio svojoj deci: “Ako piješ kafu, porašć..
15 дец Zašto su nam važne dobre bakterije?
Apoteka Cvejić 0 808
Značaj probiotikaZanimljiv je podatak prema kojem je unos dobrih bakterija danas milion puta niži nego što je bio u kameno doba. Takva evolucijska promena je za čoveka veliki nedostatak, nar..
08 дец Prirodan izbor vitamina i minerala
Apoteka Cvejić 0 140
Kompaniju Džejmison (Jamieson) osnovao je Kler Džejmison 1922. godine u Kanadi. Džejmson, kao jedan od vodećih proizvođača vitamina, minerala i dijetetskih suplemenata već 95 godina opravdav..
17 нов Efikasno protiv celulita
Apoteka Cvejić 0 158
Veliki broj žena svih starosnih kategorija se bori sa ovim vidom poremećaja potkožnog tkiva, a jedan od načina da se smanji celulit je i upotreba krema protiv celulita. Ovom sredstvu pribega..
Prikazuje se 1 do 12 od 13 (2 strana)