Apoteka Cvejić
Korpa

Novosti RSS Feed

30 нов HIV I AIDS (SIDA)
Apoteka Cvejić 0 47
HIV i AIDS nisu isto. HIV je virus humane imunodeficijencije, a AIDS je bolest uzrokovana ovim virusom. Osoba koja ima HIV, ne mora da ima i AIDS. Ali zato, osoba koja ima AIDS (SIDA), mora ..
12 нов Svetski dan borbe protiv dijabetesa
Apoteka Cvejić 0 109
KADA ŠEĆER VIŠE NIJE SLADAK„Neka hrana bude lek, a lek neka bude hrana”                 HipokratZdrava ishrana je važna kako u prevenciji tako i u lečenju dijabetičara.Dijabetičari mogu da j..
20 окт Svetski dan osteoporoze
Apoteka Cvejić 0 59
Kosti se formiraju u detinjstvu i mladosti sve do 25.-e godine života i kao takve ne menjaju se sledećih desetak godina. U toj dekadi se dostiže maksimum koštane mase. Nakon tog perioda gust..
01 окт #ROZEOKTOBAR: sa Galenikom i Pantenolom i u Mesecu borbe protiv raka dojke
Apoteka Cvejić 0 66
Povodom Meseca borbe protiv karcinoma dojke, kompanija Galenika će i ove godine izdvojiti sredstva za donaciju namenjenu Institutu za onkologiju i radiologiju Srbije.  Od svakog kupljenog Pa..
29 сеп Dan srca
Apoteka Cvejić 0 148
Bolesti srca i krvnih sudova bez obzira na socioekonomske uslove i dalje predstavljaju vodeći uzrok smrti ljudi u svetu. Svetski dan srca, 29. septembar, ustanovljen je da nas još jednom pod..
20 апр Beta karoten i za zdravlje i za lepotu
Apoteka Cvejić 0 396
Istraživanja su pokazala pozitivne efekte uzimanja suplemenata na bazi beta-karotena u prevenciji od štetnog dejstva sunčevih zraka. Tokom pred-letnjih meseci i sa prvim zracima sunca, mnogi..
13 апр Transplantacija – šansa za novi život
Apoteka Cvejić 0 687
Šta je transplantacija?Transplantacija je hirurška intervencija kojom se uklanja organ iz jedne osobe i taj organ se stavlja u organizam druge osobe.Transplantacija se izvodi kada neki od or..
06 апр Melatonin – saveznik u borbi protiv nesanice
Apoteka Cvejić 0 466
Melatonin ima ulogu u imunološkom sistemu, krvnom pritisku, no najznačajnija mu je uloga unutrašnjeg sata. Od njega zavisi ciklus budnost – spavanje. Danju se izlučuje u manjim, a noću u već..
09 феб Tajna matičnih ćelija razlozi ZA i PROTIV
Apoteka Cvejić 0 130
Matične ćelije su “osnov” izgradnje celokupnog ljudskog organizma.Od njih nastaju sva tkiva, svi organi – one su izvor života. Imaju fascinantan potencijal da se dele i stvaraju nove tipove ..
26 јан Zašto nas proganja kult ličnosti?
Apoteka Cvejić 0 250
Opterećenost fizičkim izgledom se sreće kod sve mlađe populacije. Savremeni način života, prečesto fotografisanje (naročito selfie), društvene mreže, medijski linč javnih ličnosti zbog neodg..
19 јан Kako nas hijaluron čini mlađim?
Apoteka Cvejić 0 211
Pitate se kako odložiti efekat starenja? Postoji jednostavna i bezbedna procedura uz koju su:Željeni efekti odmah vidljiviInvazivne hirurške metode nepotrebneRehabilitacija potpunaZadovoljst..
05 јан Kafa – zašto toliko volimo taj magični napitak?
Apoteka Cvejić 0 240
Kafa ima veoma dugu istoriju u medicini, nutricionizmu, ali i kućnom vaspitanju, s obzirom na anegdotsku rečenicu koju je verovatno svaki roditelj uputio svojoj deci: “Ako piješ kafu, porašć..
Prikazuje se 1 do 12 od 16 (2 strana)