Apoteka Cvejić
Korpa
Dragi korisnici, trenutno vršimo ažuriranje našeg cenovnika, zbog čega trenutno nismo u mogućnosti da primamo porudžbine. Hvala na razumevanju.

Novosti RSS Feed

30 нов Moj pogled na profesiju farmaceuta – rad u apoteci
Apoteka Cvejić 0 798
Moderno doba uslovilo je novu sliku rada u apoteci. Još od prvih fakultetskih dana bila sam okružena pričama i stavovima starijih kolega i profesora, kako je nekada uloga farmaceuta bila dru..
29 нов Karijerni put regionalnog menadžera
Apoteka Cvejić 0 701
Bez obzira na nivo menadžmenta (niži, srednji ili najviši) - na menadžerskim pozicijama nalazi se samo nekolicina, naspram mnoštva pojedinaca koji su sledbenici u svakoj kompaniji. Samim tim..
14 феб Kako Dan zaljubljenih može postati put ka zdravijem životu
Apoteka Cvejić 0 542
Šta za vas znači Dan zaljubljenih? Dan formalne razmene poklona ili dan kada se podsetite koliko je važno da provodite zajedničko vreme, poklonite svom partneru usmerenu pažnju, obradujete g..
04 феб Šta je važno da znate o karcinomu grlića materice?
Apoteka Cvejić 0 871
Šta je važno da znate o karcinomu grlića materice?U gotovo svim delovima sveta na drugom mestu svih zloćudnih tumora žena je rak grlića materice, a po učestalosti ga nadmašuje karcinom dojke..
30 нов HIV I AIDS (SIDA)
Apoteka Cvejić 0 3094
HIV i AIDS nisu isto. HIV je virus humane imunodeficijencije, a AIDS je bolest uzrokovana ovim virusom. Osoba koja ima HIV, ne mora da ima i AIDS. Ali zato, osoba koja ima AIDS (SIDA), mora ..
12 нов Svetski dan borbe protiv dijabetesa
Apoteka Cvejić 0 857
KADA ŠEĆER VIŠE NIJE SLADAK„Neka hrana bude lek, a lek neka bude hrana”                 HipokratZdrava ishrana je važna kako u prevenciji tako i u lečenju dijabetičara.Dijabetičari mogu da j..
20 окт Svetski dan osteoporoze
Apoteka Cvejić 0 666
Kosti se formiraju u detinjstvu i mladosti sve do 25.-e godine života i kao takve ne menjaju se sledećih desetak godina. U toj dekadi se dostiže maksimum koštane mase. Nakon tog perioda gust..
01 окт #ROZEOKTOBAR: sa Galenikom i Pantenolom i u Mesecu borbe protiv raka dojke
Apoteka Cvejić 0 589
Povodom Meseca borbe protiv karcinoma dojke, kompanija Galenika će i ove godine izdvojiti sredstva za donaciju namenjenu Institutu za onkologiju i radiologiju Srbije.  Od svakog kupljenog Pa..
29 сеп Dan srca
Apoteka Cvejić 0 2805
Bolesti srca i krvnih sudova bez obzira na socioekonomske uslove i dalje predstavljaju vodeći uzrok smrti ljudi u svetu. Svetski dan srca, 29. septembar, ustanovljen je da nas još jednom pod..
20 апр Beta karoten i za zdravlje i za lepotu
Apoteka Cvejić 0 4674
Istraživanja su pokazala pozitivne efekte uzimanja suplemenata na bazi beta-karotena u prevenciji od štetnog dejstva sunčevih zraka. Tokom pred-letnjih meseci i sa prvim zracima sunca, mnogi..
13 апр Transplantacija – šansa za novi život
Apoteka Cvejić 0 2466
Šta je transplantacija?Transplantacija je hirurška intervencija kojom se uklanja organ iz jedne osobe i taj organ se stavlja u organizam druge osobe.Transplantacija se izvodi kada neki od or..
06 апр Melatonin – saveznik u borbi protiv nesanice
Apoteka Cvejić 0 4027
Melatonin ima ulogu u imunološkom sistemu, krvnom pritisku, no najznačajnija mu je uloga unutrašnjeg sata. Od njega zavisi ciklus budnost – spavanje. Danju se izlučuje u manjim, a noću u već..
Prikazuje se 1 do 12 od 19 (2 strana)