Apoteka Cvejić
Korpa

Novosti RSS Feed

20 апр Beta karoten i za zdravlje i za lepotu
Apoteka Cvejić 0 99
Istraživanja su pokazala pozitivne efekte uzimanja suplemenata na bazi beta-karotena u prevenciji od štetnog dejstva sunčevih zraka. Tokom pred-letnjih meseci i sa prvim zracima sunca, mnogi..
13 апр Transplantacija – šansa za novi život
Apoteka Cvejić 0 139
Šta je transplantacija?Transplantacija je hirurška intervencija kojom se uklanja organ iz jedne osobe i taj organ se stavlja u organizam druge osobe.Transplantacija se izvodi kada neki od or..
06 апр Melatonin – saveznik u borbi protiv nesanice
Apoteka Cvejić 0 79
Melatonin ima ulogu u imunološkom sistemu, krvnom pritisku, no najznačajnija mu je uloga unutrašnjeg sata. Od njega zavisi ciklus budnost – spavanje. Danju se izlučuje u manjim, a noću u već..
09 феб Tajna matičnih ćelija razlozi ZA i PROTIV
Apoteka Cvejić 0 18
Matične ćelije su “osnov” izgradnje celokupnog ljudskog organizma.Od njih nastaju sva tkiva, svi organi – one su izvor života. Imaju fascinantan potencijal da se dele i stvaraju nove tipove ..
26 јан Zašto nas proganja kult ličnosti?
Apoteka Cvejić 0 70
Opterećenost fizičkim izgledom se sreće kod sve mlađe populacije. Savremeni način života, prečesto fotografisanje (naročito selfie), društvene mreže, medijski linč javnih ličnosti zbog neodg..
19 јан Kako nas hijaluron čini mlađim?
Apoteka Cvejić 0 43
Pitate se kako odložiti efekat starenja? Postoji jednostavna i bezbedna procedura uz koju su:Željeni efekti odmah vidljiviInvazivne hirurške metode nepotrebneRehabilitacija potpunaZadovoljst..
05 јан Kafa – zašto toliko volimo taj magični napitak?
Apoteka Cvejić 0 47
Kafa ima veoma dugu istoriju u medicini, nutricionizmu, ali i kućnom vaspitanju, s obzirom na anegdotsku rečenicu koju je verovatno svaki roditelj uputio svojoj deci: “Ako piješ kafu, porašć..
15 дец Zašto su nam važne dobre bakterije?
Apoteka Cvejić 0 78
Značaj probiotikaZanimljiv je podatak prema kojem je unos dobrih bakterija danas milion puta niži nego što je bio u kameno doba. Takva evolucijska promena je za čoveka veliki nedostatak, nar..
08 дец Prirodan izbor vitamina i minerala
Apoteka Cvejić 0 62
Kompaniju Džejmison (Jamieson) osnovao je Kler Džejmison 1922. godine u Kanadi. Džejmson, kao jedan od vodećih proizvođača vitamina, minerala i dijetetskih suplemenata već 95 godina opravdav..
17 нов Efikasno protiv celulita
Apoteka Cvejić 0 74
Veliki broj žena svih starosnih kategorija se bori sa ovim vidom poremećaja potkožnog tkiva, a jedan od načina da se smanji celulit je i upotreba krema protiv celulita. Ovom sredstvu pribega..
10 нов Kapi za nos – Oprez!
Apoteka Cvejić 0 93
Jedan od glavnih pokazatelja da ste prehlađeni je zapušen nos, otežano disanje i pojačana sekrecija iz nosa. Vodenast, bistar sekret gotovo uvek je znak virusne infekcije i da je prehlada te..
Prikazuje se 1 do 11 od 11 (1 strana)