Apoteka Cvejić
Korpa
Dragi korisnici, trenutno vršimo ažuriranje našeg cenovnika, zbog čega trenutno nismo u mogućnosti da primamo porudžbine. Hvala na razumevanju.

Blog RSS Feed

30 нов Moj pogled na profesiju farmaceuta – rad u apoteci
Apoteka Cvejić 0 796
Moderno doba uslovilo je novu sliku rada u apoteci. Još od prvih fakultetskih dana bila sam okružena pričama i stavovima starijih kolega i profesora, kako je nekada uloga farmaceuta bila dru..
29 нов Karijerni put regionalnog menadžera
Apoteka Cvejić 0 700
Bez obzira na nivo menadžmenta (niži, srednji ili najviši) - na menadžerskim pozicijama nalazi se samo nekolicina, naspram mnoštva pojedinaca koji su sledbenici u svakoj kompaniji. Samim tim..
14 феб Kako Dan zaljubljenih može postati put ka zdravijem životu
Apoteka Cvejić 0 542
Šta za vas znači Dan zaljubljenih? Dan formalne razmene poklona ili dan kada se podsetite koliko je važno da provodite zajedničko vreme, poklonite svom partneru usmerenu pažnju, obradujete g..
04 феб Šta je važno da znate o karcinomu grlića materice?
Apoteka Cvejić 0 871
Šta je važno da znate o karcinomu grlića materice?U gotovo svim delovima sveta na drugom mestu svih zloćudnih tumora žena je rak grlića materice, a po učestalosti ga nadmašuje karcinom dojke..
30 нов HIV I AIDS (SIDA)
Apoteka Cvejić 0 3087
HIV i AIDS nisu isto. HIV je virus humane imunodeficijencije, a AIDS je bolest uzrokovana ovim virusom. Osoba koja ima HIV, ne mora da ima i AIDS. Ali zato, osoba koja ima AIDS (SIDA), mora ..
12 нов Svetski dan borbe protiv dijabetesa
Apoteka Cvejić 0 856
KADA ŠEĆER VIŠE NIJE SLADAK„Neka hrana bude lek, a lek neka bude hrana”                 HipokratZdrava ishrana je važna kako u prevenciji tako i u lečenju dijabetičara.Dijabetičari mogu da j..
20 окт Svetski dan osteoporoze
Apoteka Cvejić 0 666
Kosti se formiraju u detinjstvu i mladosti sve do 25.-e godine života i kao takve ne menjaju se sledećih desetak godina. U toj dekadi se dostiže maksimum koštane mase. Nakon tog perioda gust..
01 окт #ROZEOKTOBAR: sa Galenikom i Pantenolom i u Mesecu borbe protiv raka dojke
Apoteka Cvejić 0 589
Povodom Meseca borbe protiv karcinoma dojke, kompanija Galenika će i ove godine izdvojiti sredstva za donaciju namenjenu Institutu za onkologiju i radiologiju Srbije.  Od svakog kupljenog Pa..
29 сеп Dan srca
Apoteka Cvejić 0 2805
Bolesti srca i krvnih sudova bez obzira na socioekonomske uslove i dalje predstavljaju vodeći uzrok smrti ljudi u svetu. Svetski dan srca, 29. septembar, ustanovljen je da nas još jednom pod..
17 мај Proleće je stiglo a sa njim i alergija
Apoteka Cvejić 0 1007
Svaka alergija predstavlja neprimeren i neuobičajeni odgovor imunog sistema organizma na neku stranu supstancu. Ta susptanca naziva se allergen. Najbrojniji i najčešći simptomi alergijske re..
11 мај Kako se izboriti sa infekcijama i alergijama?
Apoteka Cvejić 0 1644
Proleće je period godine koji je često praćen pojavom respiratornih infekcija i alergijskih reakcija. U ovom periodu se intenziviraju simptomi i kod osoba koje imaju astmu i hroničnu opstruk..
04 мај Evo šta sve treba da sadrži vaša putna apoteka
Apoteka Cvejić 0 1169
Uskoro stiže i taj dan kada krećemo na odmor! Bez obzira da li je u pitanju planina, jezero, reka, kampovanje ili more u koferu punom garderobe trebala bi da nam se nađe i mala putna apoteka..
Prikazuje se 1 do 12 od 37 (4 strana)