Apoteka Cvejić
Korpa

BIOKAP FARBA DELICATO 6.3

BIOKAP FARBA DELICATO 6.3
BIOKAP FARBA DELICATO 6.3

Opis proizvoda

Biokap delicato 6.3 tamno zlatno plava

Biokap delicato boje za kosu nastale su kao rezultat temeljnog istraživanja, koje je omogućilo stvaranje boje koja daje prirodan ton i sjaj.

Ne sadrži amonijak, rezorcinol i p-fenilendiamina, a svojom prirodnom strukturom i odsustvom sintetičkih boja i supstanci omogućava upotrebu boje za kosu kod trudnica, mladih, osoba alergičnih na sintetičke farbe, osoba sa zdravstvenim problemima i svih koji žele prirodne tonove i zdravo farbanje kose. Dobro prekriva sedu kosu i ima dugotrajno dejstvo. 

Sastav

biljni proteini pšenice, soje, pirinča i zobi, lipofilne kiseline voća i vrbe i prirodni UV filteri.

Način upotrebe

Sadržaj tube sipati u razvijač boje, pa dobro promućkati da se homogenizuje smesa. Staviti rukavice, pa otkinuti zaštitini čep i na prethodno iščetkanu kosu nanositi najpre na koren kose. Lagano umasirati i ostaviti da deluje 20 minuta. Nakon toga naneti ostatak sadržaja po celoj dužini kose i ostaviti da deluje još 15 minuta. Nakon isteka vremena nanesite sadržaj priloženog šampona i balzama i dobro isperite kosu.

Pakovanje: 1 tuba boje, 1 bočica aplikatora od 75ml (Nutrifix razvijač za boju), 1 kesica od 15ml šampona i balzam za pranje kose, 1 par rukavica 

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.
1.353,00 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Šifra proizvoda: 6749