Apoteka Cvejić
Korpa

BIODERMA SET AR MICELARNA VODA 100ML+AR KREM 40ML

BIODERMA SET AR MICELARNA VODA 100ML+AR KREM 40ML
NEMA NA LAGERU
BIODERMA SET AR MICELARNA VODA 100ML+AR KREM 40ML

Opis proizvoda

Bioderma Sensibio AR H2O

Bioderma Sensibio AR H2O za osetljivu kožu je dermatološka micelarna voda za čišćenje i uklanjanje šminke koja smiruje crvenilo. Namenjena je za čišćenje osetljive kože sklone crvenilu. Nežno čisti i uklanja šminku sa lica i očiju, smanjuje i prevenira crvenilo, umiruje kožu.

Sensibio H2O AR je prva micelarna voda za uklanjanje šminke koja oponaša prirodnu strukturu kože u potpunosti poštujući i najosetljiviju kožu. Sprečava pojavu crvenila biološki regulišući faktor koji izaziva širenje krvnih sudova.

Sensibio H2O AR je prva i jedina dermatološka micelarna voda koja je savršeno kompatibilna s kožom: njene masne kiseline, sastavni element micela, su slične fosfolipidima u ćelijskim membranama i prirodno pomažu obnavljanje hidrolipidnog sloja kože.

Ekskluzivni inovativni patent Rosactiv™ direktno utiče na VEGF, jedan od glavnih faktora odgovornih za širenje i slabljenje kapilara koji dovode do crvenila. Ekstrakt Cucumis sativus ima trenutno umirujuće dejstvo.

Način upotrebe

Natopiti micelarnim rastvorom komad vate (blazinicu) i ukoniti nečistoće i/ ili šminku. Nije potrebno ispirati sa kože.


Bioderma AR sensibio krema 40ml

Opis proizvoda

Bioderma AR sensibio krema 40ml Opis proizvoda Bioderma Sensibio AR krema je namenjena osobama koje imaju problem sa osetljivom kožom lica I sklona je crvenilu. Sprečava pojavu i smanjuje intenzitet crvenila, umiruje, hidrira.

Može se koristiti kod tinejdžera I odraslih osoba.

Ova krema posebnim delovanjem utiče na širenje i skupljanje kapilara koji dovode do pojave crvenila. Trenutno umiruje i hidrira kožu lica, pa se može koristiti i pre nanošenja šminke. Zahvaljujući prirodnom sastavu značajno podiže imunitet kože lica. Ekskluzivni Rosactiv™ patent, biološkim delovanjem na sve ćelije kože koje su uključene u nastanak crvenila i sprečava ponovno pojavljivanje. Inhibira proizvodnju proteina odgovorna za vazodilataciju i samim tim ponovnu pojavu crvenila. Ograničava oslobađanje molekula koji pokreću alergijske reakcije, održavaju i pogoršavaju vazodilataciju.

Način primene

Krema se može koristiti svakodnevno ujutru i/ili uveče. Nanosi se na čistu kožu lica, preporučuje se čišćenje Sensibio micelarnom vodom ili Sensibio gelom za umivanje.

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.
0,00 RSD
  • Lager: Nema na stanju
  • Šifra proizvoda: 18745