Apoteka Cvejić
Korpa

BIODERMA SENSIBIO H2O MICELARNA VODA OSETLJIVA KOŽA 500ML

BIODERMA SENSIBIO H2O MICELARNA VODA OSETLJIVA KOŽA 500ML
POKLON PROIZVOD
BIODERMA SENSIBIO H2O MICELARNA VODA OSETLJIVA KOŽA 500ML

Opis proizvoda

Bioderma sensibio micelarna voda je namenjena svakodnevnoj nezi osetljive kože normalnog do kombinovanog tipa. Čisti kožu od nečistoća i čestica zagađenja, uklanja šminku sa lica i očiju, umiruje, smiruje iziritiranu kožu.

Micele u sastavu Sensibio H2O, temeljno čiste kožu i uklanjaju šminku, sprečavajući zagađivače da prodru u kožu i pogoršaju njenu osetljivost. Micelarna tehnologija koju je razvila laboratorija BIODERMA, inspirisana je ćelijskim lipidima koji se nalaze u koži. U savršenoj ravnoteži sa kožom, Sensibio H2O čuva njenu zaštitnu barijeru. Formulisana sa fiziološkim pH od 5.5 Sensibio H2O poštuje biološku ravnotežu kože, što je neophodno za održavanje zdrave kože. Umiruje i sprečava nastanak inflamacija. Sadrži visoko prečišćenu vodu, farmaceutskog stepena čistoće. Takođe, sadrži kompleks 3 biomimetska umirujuća šećera koji sprečavaju inflamatorni proces.

Pažljiv odabir sastojaka garantuje visoku toleranciju i bezbednost.

Način upotrebe

Naneti Sensibio H2O na pamučni tufer. Nežno očistiti i/ili skinuti šminku sa lica i očiju. Ponavljati postupak dok tufer ne ostane čist. Nije potrebno ispirati.

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.
2.424,36 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Šifra proizvoda: 6685