Apoteka Cvejić
Korpa

BIODERMA PHOTODERM SPOT SPF50+ 30ML

BIODERMA PHOTODERM SPOT SPF50+ 30ML
BIODERMA PHOTODERM SPOT SPF50+ 30ML

Opis proizvoda

Bioderma photoderm spot spf 50+ stvara zaštitu od sunca koja sprečava i smanjuje vidljive znake fotostarenja i hiperpigmentacija (fleke, bore, gubitak tonusa). Zahvaljujući svojoj antioksidativnoj aktivnosti pruža specifičnu fotozaštitu koži lica i vrata. BIODERMA je kreirala Photoderm SPOT-AGE SPF 50+ koji kombinuje snagu 3 aktivna sastojka prepoznata od strane dermatologa [Vitamin C, Vitamin E i Centella asiatica] i solarne filtere širokog spektra zaštite (UV, Vidljiva svetlost i Infracrvena) i stvara zaštitu od sunca koja prevenira i smanjuje vidljive znake fotostarenja (fleke, bore, gubitak tonusa).

Cellular Bioprotection™ patent, prava unutrašnja biološka zaštita koja čuva i stimuliše prirodnu odbranu kože od štetnih efekata sunčevog zračenja.

Vitamin E i Vitamin C u Photoderm SPOT-AGE SPF 50+ proizvodu su veoma stabilni. Pružaju komplementarnu antioksidativnu zaštitu od efekata širokog spektra (slobodnih radikala). Jedna je lipofilna, druga je hidrofilna, što omogućava antioksidantnu zaštitu za elemente koji čine ćeliju. Takođe pomažu u sprečavanju nastanka novih fleka.

Vitamin C koji je dodat proizvodu je povezan sa šećerom koji ga čini 3 puta stabilnijim od biološki aktivne forme vitamina C zvane L-askorbinska kiselina.

Vitamin E se uvodi pod svojim prirodnim i aktivnim oblikom alpha-tokoferol. Blokira radikalne reakcije koje omogućavaju zaštitu ćelijskih membrana i ograničavaju efekte foto starenja na kožu.

Centella asiatica sprečava oštećenje dermisa i obnavlja kožu.  Ova nega dugoročno vlaži, stanje kože se brzo poboljšava, fleke blede i bore se izglađuju. Formula je takođe pogodna za kožu koja je tretirana laserom ili kožu sa ožiljcima.

Način upotrebe

Naneti ravnomerno i obilno pre izlaganja suncu (manja količina proizvoda smanjuje nivo fotozaštite). Ponavljati postupak često, naročito nakon plivanja, brisanja peškirom ili znojenja.

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.
1.915,02 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Šifra proizvoda: 23051