Apoteka Cvejić
Korpa

BIODERMA ATODERM INTENSIVE GEL KREMA 500ML

BIODERMA ATODERM INTENSIVE GEL KREMA 500ML
BIODERMA ATODERM INTENSIVE GEL KREMA 500ML

Opis proizvoda

Bioderma atoderm intensive gel krema koristi se svakodnevno za veoma suvu, iritiranu do atopičnu osetljivu kožu. Namenjena je za upotrebu cele porodice (izuzev prevremeno rođene dece).

Intenzivno deluje protiv svraba, umiruje i smanjuje potrebu za češanjem. 

Atoderm Intensive gel-krema je prvi proizvod za negu kože sa svrabom sa osvežavajućom ultra laganom teksturom koju koža brzo upije apsorbuje. Njegova formulacija zadovoljava specifične potrebe suve do atopijske kože u toplim mesecima: Enoksolon trenutno i trajno ublažava osećaj svraba i smanjuje potrebu za češanjem.

Patentirani Skin Barrier Therapy ™ kompleks ograničava adheziju određene bakterije (Staphylococcus aureus) na površinu kože. Ova bakterija može pogoršati stanje suve kože.

Hidro-upijajuća tehnologija zadržava vodu iz okruženja kako bi optimizirala hidrataciju kože i ojačala njenu barijernu funkciju. Kao takav, smanjuje osećaj svraba i na taj način smanjuje iritaciju.

Vitamin PP, biomimetsko hidratantno sredstvo, podstiče prirodnu proizvodnju kožnih lipida i jača kožnu barijeru.

Atoderm Intensive gel-krema je u skladu sa NAOS ekobiološkim pristupom, jedinstvene teksture koja je istovremeno vrlo efikasna i prijatna za nanošenje, u skladu sa pacijentovim okruženjem i životnim stilom.

Način upotrebe

Jednom ili dva puta dnevno naneti na prethodno očišćenu kožu. Nežno masirati dok koža ne upije.

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.
3.080,00 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Šifra proizvoda: 27657