Apoteka Cvejić
Korpa

BIODERMA ABCDERM MICELARNA VODA ZA BEBE I DECU 500ML

BIODERMA ABCDERM MICELARNA VODA ZA BEBE I DECU 500ML
NEMA NA LAGERU
BIODERMA ABCDERM MICELARNA VODA ZA BEBE I DECU 500ML

Opis proizvoda

Bioderma ABCDerm micelarna voda je namenjena za čišćenje normalne do suve kože beba i dece (može se koristiti kod novorođenčadi, sa izuzetkom prevremeno rođenih beba). Specifično formulisana, u skladu sa ABCDerm poveljom o dermatološkoj bezbednosti, da nežno čisti osetljivu kožu beba i dece (lice, oči, ruke, pregib kože, pelensku regiju).

ABCDerm H2O je prva i jedina dermatološka micelarna voda koja je savršeno kompatibilna sa kožom dece: estri masnih kiselina, sastavni deo micela, su slični fosfolipidima koji izgrađuju membrane ćelija kože i prirodno pomažu obnavljanje hidrolipidnog sloja kože. Veoma dobra dermatološka i oftalmološka podnošljivost. Ne izaziva osećaj peckanja u očima. Hipoalergijski proizvod. Umirujući miris. Bez parabena, sapuna, alkohola i boja.

Formulisanje bezbednih proizvoda za kožu beba, uz poštovanje njene osetljivosti osnovna je odlika ABCDerm linije proizvoda, koja se zasniva na 4 principa Biodermine povelje o dermatološkoj bezbednosti:

Bezbednost: strogi uslovi formulacije (bez parabena, fenoksietanola, hlorheksidina, ftalata, BHA, BHT, MIT-MCIT, bez dodatih boja i esencijalnih ulja)

Efikasnost: odabir i upotrebanajčistijih supstanci u optimalnim količinama uz dokazanu dermatološku efikasnost

Tolerancija: upotreba minimalnog broja sastojaka koja garantuje bezbednost u primeni i dobru prihvatljivost kože.

Kontrola: Praćenje svih proizvoda u svakoj fazi, od proizvodnje do mesta prodaje, u cilju potpunog poverenja korisnika

Način upotrebe

Nežno očistite kožu svog deteta pamučnim tupferom nakvašenim ABCDerm H20. Ponovite postupak dok tupfer ne ostane čist. Ne ispirajte i nežno obrišite kožu bez trljanja.

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.
0,00 RSD
  • Lager: Nema na stanju
  • Šifra proizvoda: 24345