Apoteka Cvejić
Korpa

BEBI SKIN KREMA 300G

BEBI SKIN KREMA 300G
BEBI SKIN KREMA 300G

Bebi skin zaštitni krem

Delovanje:

Bebi krem za negu kože, koji u svom sastavu ima prirodne supstance, koje štite i neguju i najosetljiviju kožu beba. Baziran je na tradicionalnim saznanjima o emolijentnim svojstvima lanolina, koji se lako apsorbuje u kožu i održava njenu elastičnost i vlažnost. Istovremeno, sastav i formula krema je obogaćena poslednjim saznanjima o svojstvima i delovanju više prirodnih supstanci, što je doprinelo daljem povećanju njegove zaštitne i negovne funkcije. Nanet na kožu, ovaj krem formira zaštitni sloj, koji odbija tečnost od kože i sprečava njeno povećano vlaženje. Krem ima puferna svojstva zahvaljujući voćnim kiselinama u svom sastavu. Amonijak kao i kiseli produkti bivaju neutralisani čime je sprečeno njihovo iritirajuće dejstvo na kožu. Krem sprečava i razvoj mikroorganizama sinergističkim dejstvom sastojaka fermentisanog soka jabuke. Bebi skin sprečava prekomerno vlaženje kože, održava pH balans, sprečava razvoj infekcija, održava elastičnost i smiruje kožu.

Sastav:

Fermentisani sok jabuke je bogat prirodni izvor voćnih kiselina, aminokiselina, vitamina i minerala. Voćne kiseline balansiraju kiselo - bazni režim kože. Fermentisani sok jabuke ima blago antiseptično dejstvo i tako sprečava razvoj kvasaca, virusa i bakterija, što je posebno značajno u uslovima povećane vlažnosti. Etarsko ulje lavande deluje umirujuće i efikasno protiv upalnih procesa na koži. Usklađeni odnos vazelina i parafinskih voskova u kremu i dalje obezbeđuje protektivnu ulogu krema, odbijaju vlagu. Cink oksid pojačava barijernu funkciju, a istovremeno ima i adstrigentno dejstvo.

​Način upotrebe:

Bebi skin se nanosi na čistu bebinu kožu. Kod svake zamene pelena, kožu dobro oprati mlakom vodom i dobro osušiti pre nanošenja krema. ​

​Pakovanje: 300g

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.
420,00 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Šifra proizvoda: 12654