Apoteka Cvejić
Korpa

Igračke

Brend: Avent
Lako za vašu decu, praktično za roditelje. Zahvaljujući mekanim ručkama deca mogu samostalno držati šolju i piti iz nje.Avent šolje su idealne za prelazak sa flašice na šolje. Imaju sisaljku sa sigurnosnim ventilom koji potpuno onemogućava prosipanje, bez obzira koristi li se kod kuće ili dok ste u ..
1.225,00 RSD
Brend: Bertoni
Bertoni flašica 125ml- Izrađena od kvalitetne plastike koja se može iskuvavati i sterilisati- Ergonomski dizajnirana, obezbeđuje sigurno držanje u rukama- Može se koristiti u mikrotalasnoj...
248,00 RSD
Brend: Bertoni
-Za decu uzrasta od 0m+-Izrađena od kvalitetne plastike koja se može iskuvavati i sterilisati-Ergonomski dizajnirana, obezbeđuje sigurno držanje u rukama-Može se koristiti u mikrotalasnojDizajnirana u skladu sa najvišim zahtevima EU što je potvrđeno i mnogobrojnim sertifikatimaBPA Free..
270,00 RSD
Brend: Bertoni
Za decu uzrasta od 0m+Izrađena od kvalitetne plastike koja se može iskuvavati i sterilisatiErgonomski dizajnirana, obezbeđuje sigurno držanje u rukamaMože se koristiti u mikrotalasnojDizajnirana u skladu sa najvišim zahtevima EU što je potvrđeno i mnogobrojnim sertifikatimaBPA FreeJedna komad u pako..
270,00 RSD
Brend: Bertoni
Lorelli Bertoni staklena flašica 240ml savršena je kombinaciju dojenja i hranjenja na flašicu.-Olakšaće hranjenje novorođenčeta-Namenjena je za uzrast 1 mesec +-Ergonomski oblik-Silikonska cucla bez BP-aFlašica je  na otporna na ekstremne promene temperature i toplotuSigurno držanje u rukama ob..
315,00 RSD
Brend: Bertoni
Za decu uzrasta od 3m+Može se staviti u frižider tako da se podloga sa vodom ohladi, i na taj način pomaže u ublažavanju bolova prilikom rasta zubića..
225,00 RSD
Brend: Bertoni
Meka i prijatna glodalica za decuMože se staviti u frižider tako da se podloga sa vodom ohladi, i na taj način pomaže u ublažavanju bolova prilikom rasta zubića..
243,00 RSD
Brend: Bertoni
Lorelli Bertoni Baby Care Zvečka ValjakOpis proizvoda:    Zvečke su napravljene da savršeno odgovaraju dečijim rukama   - Oni su smešnih i zabavnih oblika i vrlo brzo postanu bebin prijatelj  -  Stimulišu bebin sluh i mobilnost   - Jedna komad u pakovanju..
353,00 RSD
Brend: Bertoni
Za decu uzrasta od 3m+Napravljene su da savršeno odgovaraju dečijim rukama..
360,96 RSD
Brend: Infunbebe
Opis proizvoda Infunbebe igračka mini robot je dizajnirana da uz kombinaciju igranja i učenja pomogne razvoju slušnih, vizuelnih i koordinacionih veština. Poseduje svetleće i zvučne tastere i na zabavan način pomaže u razvoju percepcije, motorike i čula kod bebe. Proizvod je namenjen za bebe uzrast..
1.200,00 RSD
Brend: Infunbebe
Opis proizvoda Infunbebe Igračka moja prva kućica je simpatična i interesantna umetaljka sa oblicima. Pakovanje sadrži kućicu, 5 oblika i ključić. Na zabavan način pomaže u razvoju percepcije,logike i motorike, kao i sticanju prvih znanja o bojama i oblicima. Namenjena je deci uzrasta od 12. meseci..
1.075,00 RSD
Brend: Infunbebe
Opis proizvoda Infunbebe igracka za bebe voz sa aktivnostima je zabavna igračka koja je idealna za razvijanje motoričkih sposobnosti kao što su koordinacija ruku i očiju, prepoznavanje boja, prepoznavanje zvuka, spretnost i pamćenje oblika. Proizvod je namenjen za bebe uzrasta već od 6. meseca..
495,00 RSD
Brend: Infunbebe
Opis proizvoda Infunbebe igračka čekić i loptice omogućava da deca kroz igru I zabavu razvijaju motoričkih I logičkih sposobnosti. Namenjena je deci starijoj od 12 meseci..
1.052,00 RSD
Brend: Infunbebe
Opis proizvoda Infunbebe glodalica ključevi namenjena je bebama starijim od šest meseci. Glodalica, koju najčešće bebe koriste u periodu nicanja zuba, poseduje I zvučne tastere koji je čine zabavnijom. Napravljene su da savršeno odgovaraju dečijim rukama i da zaokupe pažnju deteta...
523,00 RSD
Brend: Infunbebe
Opis proizvoda Infunbebe igračka za bebe mikrofon je veoma zabavna muzička igračka, koja zaokuplja dečiju pažnju i budi znatiželju i maštu. Namenjena deci uzrasta iznad 18 meseci. Poseduje opciju snimanja zvuka, snimljenih 16 melodija kao i opciju utišavanja i pojačavanja jačine zvuka. Pomaže razvo..
1.019,00 RSD
Brend: Infunbebe
Opis proizvoda Infunbebe igracka za bebe piano je zabavna muzička igračka koja je idealna za razvijanje motoričkih sposobnosti. Poseduje svetleće i zvučne tastere i na zabavan način pomaže u razvoju percepcije, motorike i čula kod bebe. Proizvod je namenjen za bebe uzrasta već od 6. meseca.  ..
725,00 RSD
Prikazuje se 1 do 16 od 27 (2 strana)