Apoteka Cvejić
Korpa

AQUA MARIS CLEAN SPREJ ZA NOS 50ML

AQUA MARIS CLEAN SPREJ ZA NOS 50ML
AQUA MARIS CLEAN SPREJ ZA NOS 50ML

Sastav: Izotonična morska voda

Normalno disanje zavisi od stanja sluzokože nosa. Nakupljanje čestica prašine, alergena, bakterija i virusa na sluzokoži nosa, onemogućuje njenu prirodnu funkciju. Prehlada, alergija, grip kao i niz drugih stanja izaziva pojačani sekret, otok sluzokože nosa i nakupljanje sekreta u nosu, što dodatno otežava disanje. Aqua Maris® sprej za nos ispira udahnute čestice prašine, alergene, viruse, bakterije i nečistoću te olakšava uklanjanje nakupljenog sekreta, uz istovremeno vlaženje i obnavljanje sluzokože nosa.Budući da Aqua Maris® sprej za nos podržava fiziološko stanje sluzokože i nema sistemskih efekata, pogodan je za decu i odrasle. Takođe, mogu ga koristiti trudnice, dojilje kao i stariji ljudi.

Bez konzervansa.

Pakovanje: 50ml

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.
0,00 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Šifra proizvoda: 5743

Proizvod je dostupan u najbližoj apoteci Cvejić.

Više informacija o proizvodu možete dobiti u apoteci Cvejić ili na telefon 021 66 22 020.

Pre upotrebe detaljno proučiti uputstvo! O indikacijama, merama opreza i neželjenim reakcijama na lek, odnosno medicinsko sredstvo, posavetujte se sa lekarom ili farmaceutom.

Prodaja ovog leka zabranjena je putem interneta zakonom Republike Srbije , dok je oglašavanje istog putem interneta dozvoljeno isključivo kao podsetnik i ima svrhu informisanja.

PRAVILNIK O NAČINU OGLAŠAVANJA LEKA, ODNOSNO MEDICINSKOG SREDSTVA Sl. Gl. RS", br.79/2010 MOŽETE POGLEDATI OVDE.