Apoteka Cvejić
Korpa
Dragi korisnici, trenutno vršimo ažuriranje našeg cenovnika, zbog čega trenutno nismo u mogućnosti da primamo porudžbine. Hvala na razumevanju.

AQUA MARIS BABY SPREJ ZA NOS 50ML

AQUA MARIS BABY SPREJ ZA NOS 50ML
AQUA MARIS BABY SPREJ ZA NOS 50ML

Sastav:

Izotonirana morska voda

Aqua Maris® Baby sprej za nos s kontinuiranim mlazom koristi se za ispiranje sekreta, čestica prašine, bakterija, virusa i alergena iz bebinog nosa.

Morska voda, bogata mineralima i oligoelementima, blagotvorno deluje na sluznicu nosa, potpomažući prirodne mehanizme čišćenja. Aqua Maris® sprej za nos jačinom mlaza eliminiše čestice prašine, alergene, viruse, bakterije i nečistoću te olakšava uklanjanje nakupljenog sekreta,istovremeno i  obnavljanje sluznice nosa.


Aqua Maris® Baby sprej za nos namenjen je deci s prehladama i alergijama. Pogodan je za dugotrajnu primenu, od najranije dobi!

Bez konzervansa i aditiva.

Primena: Više puta dnevno po jednu KAP staviti u nozdrvu u ležećem položaju.

Pakovanje: 50 ml

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.
0,00 RSD
  • Lager: Nema na stanju
  • Šifra proizvoda: 5741

Proizvod je dostupan u najbližoj apoteci Cvejić.

Više informacija o proizvodu možete dobiti u apoteci Cvejić ili na telefon 021 66 22 020.

Pre upotrebe detaljno proučiti uputstvo! O indikacijama, merama opreza i neželjenim reakcijama na lek, odnosno medicinsko sredstvo, posavetujte se sa lekarom ili farmaceutom.

Prodaja ovog leka zabranjena je putem interneta zakonom Republike Srbije , dok je oglašavanje istog putem interneta dozvoljeno isključivo kao podsetnik i ima svrhu informisanja.

PRAVILNIK O NAČINU OGLAŠAVANJA LEKA, ODNOSNO MEDICINSKOG SREDSTVA Sl. Gl. RS", br.79/2010 MOŽETE POGLEDATI OVDE.