Apoteka Cvejić
Korpa

AMAZONSKA GRAVIOLA KAPSULE A60 350MG

AMAZONSKA GRAVIOLA KAPSULE A60 350MG
AMAZONSKA GRAVIOLA KAPSULE A60 350MG

Graviola je tropsko drvo poreklom iz Amazonije. Od davnina se koristi za tretiranje i prevenciju mnogih oboljenja, pa čak i onih najtežih.

Delovanje:

Amazonska graviola herba kapsule proizvedene su od ekstrakta listova graviole. Kapsule su dodatak ishrani na bazi nutritivnih i bioloških aktivnih sastojaka graviole, koji doprinose održavanju vitalnosti i otpornosti organizma.

Graviola ima snažno dejstvo. Acetogenini iz njenog sastava veoma precizno eliminišu oštećene ćelije, dok zdrave ćelije organizma štite. Takođe, Graviola pomaže i već obolelom organizmu da se lakše izbori s oboljenjima i kod upotrebe agresivnih terapija. Sprovedena istraživanja su pokazala da bioaktivne supstance iz Graviole deluju citotokično na čak 12 vrsta karcinoma, među kojima su karcinom debelog creva, dojke, prostate.

Sastav:

Graviola sadrži brojne biološki aktivne sastojke, kao što su acetogenini, alkaloidi, fenoli, flavonoidi. Najznačajniji su acetogenini. Ostali sastojci identifikovani u gravioli su ketoni, alkani, etarska i masna ulja, tanini, karotenoidi, amidi, vitamini C, B1, B2, E, P itd. Graviola predstavlja izvor antioksidanasa.

Jedna kapsula sadrži 350mg aktivne supstance - ekstrakta lista amazonske graviole.

Primena:

  • izuzetno efikasno podiže imunološki sistem i vraća životnu energiju;
  • sprečava nastanak teških infekcija - graviola deluje i u borbi protiv bakterijskih, virusnih i parazitarnih infekcija;
  • poboljšava rad unutrašnjih organa;
  • reguliše krvni pritisak;
  • ublažava tegobe kod reumatizma i artritisa;
  • ublažava nervnu napetost i stres, poboljšava san. Takođe, popravlja raspoloženje i blagotvorno deluje kod depresivnih stanja.

Način primene:

Preporučeni dnevni unos je 2-3 g graviole. Kapsule na bazi graviole mogu se koristiti preventivno 3×1 kapsula, ali i kod već postojećih problema kada se preporučuju 3×2 kapsule dnevno;

Pakovanje: 60 kapsula

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.
1.906,00 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Šifra proizvoda: 5627