Apoteka Cvejić
Korpa

AKVABENT KISEONIK 200ML

AKVABENT KISEONIK  200ML
AKVABENT KISEONIK 200ML

Aktivni kiseonik predstavlja tečnost sa jakim dezinfekcionim dejstvom. Ima višestruku primenu zahvaljujući tome što vrlo efikasno uništava sve gram-pozitivne i gram-negativne bakterije, viruse i gljivice.

Tretmani lica

Akvabent kiseonik neguje, osvežava i pospešuje obnavljanje površinskog sloja kože lica. Posle tretmana koža je svežija, zategnutija, mekša, oporavljena i izgleda mlađe. Tretman se može primeniti na svim tipovima kože, od zdrave do problematične.

Upotreba: Na očišćeno lice stavite komad gaze ili papirnu maramicu i naprskajte Akvabent kiseonikom. Narednih 15-20 minuta održavajte kožu vlažnom, a pola sata nakon tretmana ne stavljajte nikakve kreme na lice. Akvabent kiseonik se može nesmetano koristiti i u slučaju da na koži postoje osipi, crvenila, bubuljice ili akne, način primene je isti samo je postupak poželjno ponavljati najmanje 4 puta u toku dana. Moguća je pojava blagog crvenila zbog pojačane lokalne cirkulacije.

Proširene vene i poboljšanje cirkulacije

Primenom Akvabent kiseonika kod proširenih vena može se znatno umanjiti osećaj teških nogu i poboljšati izgled otečenih i vidljivih vena. Željeno mesto potrebno je prekriti tankim slojem gaze nakvašene Akvabent kiseonikom i ostaviti da deluje 15-20 minuta, istu proceduru možete ponoviti više puta u toku dana u zavisnosti od potreba, a preporučljivo je najmanje 4 puta dnevno za postizanje maksimalnih efekata.

Otok usled umora

Primenom Akvabent kiseonika moguće je umanjiti osećaj umornih i teških stopala i listova. Željene delove nogu potrebno je direktno navlažiti Akvabent kiseonikom. Dejstvo je skoro trenutno i vrlo brzo nastupa olakšanje tegoba. U početku upotrebe moguća je pojava blagog crvenila koje je znak pojačane cirkulacije i ne predstavlja razlog za zabrinutost.

Uklanjanje neprijatnih mirisa

Neprijatan miris nogu nastaju usled kontakta znoja sa bakterijama ili gljivicama koje se nalaze na koži stopala, a zadržavaju se i u obući. Kako bi se sprečilo nastajanje neprijatnih mirisa Akvabent kiseonikom potrebno je isprskati i unutrašnji deo obuće i stopala. Stopala obavezno treba isprskati ujutru, a više puta u toku dana ukoliko je moguće, posebno treba obratiti pažnju na prevoje i delove između prstiju.

Sastojci (INCI):

Sadrži aktivni kiseonik 0,04%.

Pakovanje: ​200ml

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.
599,04 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Šifra proizvoda: 5478