Apoteka Cvejić
Korpa
Dragi korisnici, trenutno vršimo ažuriranje našeg cenovnika, zbog čega trenutno nismo u mogućnosti da primamo porudžbine. Hvala na razumevanju.

5-HTP+SAME STRESS&MOOD KAPSULE A15

5-HTP+SAME STRESS&MOOD KAPSULE A15
5-HTP+SAME STRESS&MOOD KAPSULE A15

5 HTP + SAMe STRESS & MOOD je hormon sreće u kapsuli. Ove kapsule serotonina uz dodatak Vitamina B6, Vitamina B12 i inozitola predstavljaju sjajnu kombinaciju najbitnijih sastojaka koji:

  • Brzo podižu nivo raspoloženja
  • Podižu nivo osećaja sreće 
  • Efikasno otklanjaju posledice stresa i anksioznosti.

Jedna 5 HTP + SAMe STRESS & MOOD kapsula podiže nivo serotonina i vraća osećaj samopouzdanja. I ne samo to, ovaj preparat održava zdrav san, emocionalna raspoloženja u ravnoteži i doprinosi celokupnoj mentalnoj ravnoteži za opušten i srećan dan.

Za šta se koriste kapsule serotonina?

Hormon sreće u kapsuli se preporučuje: za smanje osećaja uznemirenosti, anksioznosti i stresa, za povećanje osećaja sreće.  Serotonin kapsule su dodatak ishrani koji ima klinički dokazane pozitivne efekte kod blažih depresivnih stanja i nesanice. Doprinosi celokupnoj mentalnoj ravnoteži. Ove kapsule imaju blagotvorna svojstva i na kontrolu bola, zapaljenske procese, crevnu peristaltiku i dr.

Kombinacija 5-HTP (5-hidroksi-L-triptofana) i SAMe (S-adenozol-L-metionin) uz dodaktak vitamina B6 (piridoksin) i biološki aktivnog oblika vitamina B12 (metilkobalamina), magnezijum-citrata, i inozitola predstavlja sjanu kombinaciju sastojaka koja je važna za pravilnu nervnu i moždanu funkciju.

Šta su 5-HTP i SAMe?

  • 5 HTP (5-hidroksitriptofan) je aminokiselina koja se dobija iz afričke biljke Griffonia simplicifolia i deluje tako što prirodno podiže nivo serotonina (hormon sreće) u organizmu. Serotonin je važan za emocionalna raspoloženja, ponašanje, nervnu i moždanu funkciju, doprinosi opuštanju, smirenosti i boljoj kontroli apetita.
  • SAMe (S-adenozil L-metionin) je supstanca koja u našem telu služi kao gorivo za mnoge funkcije. Klinički je dokazano da SAM-e podstiče aktivnost serotonina i drugih supstanci koje su odgovorne za kontrolisanje stresa i popravljanje samopouzdanja.

Vitamin B podiže raspoloženje

Inozitol pripada grupi B vitamina i ima brojne uloge u organizmu. Istraživanjem je utvrđeno da je inozitol efikasna supstanca za borbu protiv depresije, kod poremećaja panike i poremećaja raspoloženja, tako što učestvuje u modulaciji aktivnosti serotonina. Pomaže u regulisanju telesne mase i kontroli apetita, pomaže kod hipertenzije, snižava nivo holesterola. Održava kosu zdravom i sprečava njeno opadanje.

Vitamin B6, vitamin B12 i magnezijum doprinose pravilnom funkcionisanju nervnog sistema i psihičkim funkcijama. Smanjuju osećaj zamora i iscrpljenosti.

Način upotrebe:

5 HTP + SAMe STRESS & MOOD sadrži dovoljnu količinu serotonina u sebi i zato se preporučuje da se konzumira samo jedna kapsula dnevno. Preparat deluje već posle 30 minuta, ali u nekim slučajevima kod jako smanjenog nivoa hormona sreće se optimalni rezultati vide tek 7 dana nakon primene.

Pakovanje: 15 kapsula


Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.
1.404,00 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Šifra proizvoda: 18151
Ovaj proizvod se može naručiti u minimalnoj količini od 1512